Camping Terasy is een nederlandse camping prachtig gelegen bij het Hracholuskymeer in Tsjechië.

Wij hebben 12 kampeerplaatsen met electra. De plaatsen zijn ongeveer 9 x 6 meter.

Wij hebben ook 3 eenvoudige maar erg sfeervolle huisjes voor 2 personen (met een slaapbank uit te breiden naar 4 personen) en 3 trekkershutten voor maximaal 6 personen. (twee eenpersoonbedden en twee stapelbedden) 
En er zijn 3 stacaravans voor 4 tot 5 personen. 

Camping Terasy ligt in de Bohemen bij het dorpje Pnovany en dit ligt vlakbij Pilsen. Pilsen is een leuke stad om te ontdekken en lekker uiteten te gaan. 
Praag ligt op ongeveer 100 kilometer afstand en is met de auto goed te doen. Ook is bijvoorbeeld Karlsbad (Karlovy Vary) een prachtige stad en op ruim een uur rijden.

Op de camping is een kantine aanwezig met voldoende speelmogelijkheden voor jong en oud, zoals een tafeltennistafel, tafelvoetbal, flipperkast, pooltafel, een bibliotheek met allerlei soorten boeken, een kinderspeelhoek en heel veel spelletjes. We hebben ook meerdere fietsen, stepjes, bootjes, een waterfiets (surf)planken en kano's te leen.
Alles is gratis te gebruiken!

Op ca 200 meter is een soort campingwinkel, waar in het hoogseizoen de belangrijkste levensmiddelen te koop zijn.

In 2014 zijn wij de nieuwe nederlandse eigenaren geworden van deze prachtige en toen erg gedateerde camping. Wij zijn elk jaar druk bezig om deze camping stap voor stap om te toveren tot een prachtige camping met goede en mooie voorzieningen.

Hopelijk tot ziens!

 

Onze camping

Stacaravans

Wij hebben op de camping 3 stacaravans voor 4-5 personen. Ideaal voor een ontspannen vakantie.

Huisjes - Trekkershutten

Wij hebben 3 huisjes op onze camping met ruimte voor 2-4 personen. Wij hebben 3 trekkershutten op onze camping met ruimte voor 6 personen.

Kamperen

Op de camping zijn drie terassen waar gekampeerd kan worden met tenten, caravans en campers.